sexta-feira, 6 de dezembro de 2019

Camisola alusivas ao Natal

Então e, camisolas alusivas ao Natal gostam de usar? Quanto a mim, e para vos dizer a verdade, o espírito natalício não tem reinado muito por aqui. Se a memória não me falha, posso dizer-vos que, nunca usei camisolas alusivas ao Natal

Mas não é por isso que vou deixar de partilhar, por aqui, algumas sugestões. Até porque, a ideia que tenho é que, muitas de vocês gostam de usar este tipo de camisolas por esta altura do ano. 

Deixo-vos algumas sugestões.
 
25 comentários:

 1. São bonitas, uma sugestão interessante.
  Isa, um bom fim de semana.
  Beijo.

  ResponderEliminar
 2. Oh que são camisolas bem bonitas
  Beijinhos
  Novo post
  Tem post novos todos os dias

  ResponderEliminar
 3. Não costumo usar camisolas com temas de natal tão específicos... mas gostos de as usar com cores e padrões mais clássicos que associamos ao Natal... como aquelas flores de Natal que vemos em malhas...
  De qualquer forma, gostei das sugestões aqui apresentadas!...
  Beijinhos! Bom fim de semana!
  Ana

  ResponderEliminar
 4. Eu gosto, mas só se pode usar na época, lool

  -
  --> Sonhos perdidos na inocência ...
  --> Momentos Zenn
  Beijo, e um excelente fim de semana

  ResponderEliminar
 5. Eu comprei uma muito engraçada do lidl alusiva ao natal, não sou muito destas coisas mas este ano comprei ;)

  ResponderEliminar
 6. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

  ResponderEliminar
 7. Eu quero uma!!! Acho super engraçado!!
  xoxo

  marisasclosetblog.com

  ResponderEliminar
 8. Acho-as engraçadas mas faz-me confusão gastar dinheiro em camisolas para vestir uma ou duas vezes no ano.
  Bom fim de semana.
  Beijinhos.

  ResponderEliminar
 9. Que peças mais lindas.
  big beijos
  www.luluonthesky.com

  ResponderEliminar
 10. Lindas mas muito Juvenis.
  Abraço e bom fim de semana

  ResponderEliminar
 11. Embora adore o natal, não sou grande fã deste tipo de camisolas!!
  Mas são bem giras.
  Bjs.
  http://www.opecadomoraemcasa.pt/

  ResponderEliminar
 12. Que peças fofas! Gostaria de uma dessas, mas aqui no Brasil sempre está calor essa época.

  https://www.biigthais.com/

  Beijoos ;*

  ResponderEliminar
 13. I’m in my bed, you’re in yours. One of us is obviously in the wrong place. Click here and Check me out i am getting naked here ;)

  ResponderEliminar